×
Alege orasul
Inchide meniu

Termeni si conditii

Sali Conferinta HUB“, numit in continuare si “site” sau “site-ul” reprezinta o forma de centralizare si promovare online a salilor de conferinta din Romania.

Site-ul poate sau foloseste in parte sau in totalitate diverse scripturi numite “cookies”. Prin navigarea pe acest site, orice persoana isi acorda automat consimtamantul asupra acestui lucru cat si a celor prezentate in aceasta pagina.

Salile de conferinta prezentate pe site nu reprezinta proprietatea “Sali Conferinta HUB”, iar informatiile referitoare la acestea sunt colectate din diverse surse online sau chiar furnizate de catre proprietarii sau administratorii de drept ai salilor. Astfel, site-ul nu isi asuma nici o responsabilitatea fata de acuratetea informatiilor si nu poate fi tras la raspundere pentru acest lucru.

Informatiile prezentate pe acest site, altele decat cele de la detaliile salilor de conferinta, reprezinta proprietarea acestui site. De asemenea, informatiile prezentate in cadrul paginilor de detalii a salilor de conferinte, sunt redactate de catre echipa care gestioneaza acest site. Astfel, reutilizarea/distribuirea acestor informatii ca atare, in parte sau in totalitate, pe alte surse online sau offline, fara un acord prealabil in scris, este strict interzis.

Site-ul, echipa care gestioneaza acest site cat si proprietarii de drept, nu isi asuma responsabilitatea si nu pot fi trasi la raspundere pentru nici o cauza suferita de utilizatori si/sau dispozitivele acestora inaintea, in timpul sau ulterior accesarii prezentului site.

“Sali Conferinta HUB” isi rezerva dreptul a de a schimba oricand, in parte sau in totalitate, orice informatie de pe acest site, fara nici un fel de notificare.